No images found!
Try some other hashtag or username

Lahjaideoita imettävälle äidille

On aika jakaa lahjoja ja kiitoksia. Juhlapyhien lähestyessä etsimme vimmaisesti lahjoja rakkaillemme näyttääksemme juuri kuinka paljon arvostamme heitä.  Kuka ansaitsisikaan kiitosta ja arvostusta kuin tuore äiti?

On vaikeaa tietää mitä antaa lahjaksi uudelle äidille.  Useimmiten löydämme lahjoja perheen pienimmälle, jolloin lahjat joko päätyvät vauvan kasvavaan vaatevarastoon jonka sisältö ehtii jäädä liian pieneksi ennen kuin se pääsee käyttöön tai osaksi turhien lelujen kasaa.

Me ehdotamme, että on aika juhlia naista joka tekee kaiken kovan työn kulisseissa, pitäen lapsen tyytyväisenä kellon ympäri. Imetys voi joskus tuntua raskaalta ja unettomien öiden jälkeen tuntuu varmasti ihanalta tietää, että joku on miettinyt juuri sinua.

Siksi olemme keränneet tähän imetystuotteita jotka ovat täydellisiä lahjoja imettävälle äidille. Rullaa alas nähdäksesi valintamme ja hemmottele itseäsi tai ystävääsi!

 

Viininpunaiset bambuiset imetysrintaliivit solkiavauksella

Suositut imetysliivimme tässä upeassa punaisessa värissä saa kantajansa välittömästi juhlatuulelle!

Pehmeät bambukuidusta valmistetut mustat äitiysalushousut

Pehmeät äitiysalushousut ovat täydellinen apu synnytyksen jälkeen,kun keho on vasta parantumassa. Hanki nämä pehmeät kaunokaiset jollekin joka tarvitsee vähän extra tukea!

Musta pitsinen imetysmekko

Tämän kauden juhlavin mekko joka on tehty imetystä varten. Täydellinen valinta äidille joka haluaa upean väripilkun vaatekaappiinsa.

Musta imetystoppi – 100% villaa

Villainen Augusta imetysneule on imettävän äidin paras ystävä talvella. Anna tämä äidille joka tarvitsee lisää mukavuutta elämäänsä.

Urheilulliset mustat imetysrintaliivit valkoisilla pilkuilla

Bella imetystoppi valkoisilla pilkuilla on juhlava lahja imettävälle äidille jolla on aktiivinen elämäntyyli. Täydellinen myös yökäyttöön.

Musta klassinen imetyspaita luomupuuvillasta

Pehmeä ja upea NADIA on imetystoppi jonka helppo, nostettava imetysratkaisu on helpotus imettävälle äidille joka haluaa imettää kaikissa tilanteissa.

This entry was posted in Äitiyslahjat · Imetysvaatteet. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Behind Milker’s blog

    Moi! Olen Adelaide ja kirjoitan Milkerin blogia. Blogissani voit lukea tekstejä imetyksestä, vauvoista, perheistä ja monista muista aiheista! Olen naimisissa oleva kolmen ihanan lapsen äiti. Vastaan Milker tuotteiden suunnittelusta, tuottamisesta ja asiakaspalvelusta.

  • Latest posts

  • Follow us on Instagram

    No images found!
    Try some other hashtag or username

Liity jäseneksi kuullaksesi ensimmäisenä erityistarjouksista

Palkitsemme sinut kymmenellä parhaalla vinkillä imettäville äideille.