No images found!
Try some other hashtag or username

Raskaana? Tuore äiti? – Onneksi olkoon!

Tuoreena äitinä imettäminen voi tuntua isolta asialta, vaikka se on yksi maailman luonnollisimmista asioista… Koita kestää! Imettämisessä on NIIN MONIA ETUJA, esimerkiksi:

♥️    Sitä on aina saatavilla ja se on aina sopivan lämpöistä – erittäin käytännöllistä väsyneille äideille imettäessä missä vain ja mihin aikaan päivästä (tai yötä) vain. Äidinmaitoa on saatavilla matkustaessa, kesken parhaan ystäväsi häiden tai illallisella. Luonto pitää huolen ettet jää mistään paitsi!

♥️     Se on täysin ilmaista!

♥️     Rintamaito on ensiluokkaista ravintoa vauvalle sen täydellisen koostumuksen ansiosta. Tiesitkö, että rintamaito muuttuu jatkuvasti, jopa yhden syötön aikana, vauvan tarpeiden mukaan. Kuten vauvan nälän asteen, ajan, vauvan iän tai kipeyden mukaan. Jos imetät kahta vauvaa ja molemmilla on “oma” rinta, maito on erilaista kummassakin rinnassa kummankin vauvan tarpeiden mukaan. Maailmassa ei ole toista ruokaa, joka olisi yhtä yksilöllisesti valmistettua. Ja tämän kaiken tuottaa SINUN oma kehosi!

♥    Imettäminen on paljon enemmän kuin vain ruokaa. Se on loistava tapa lähentyä vauvasi kanssa. Imettäminen tuo mukavuutta, turvallisuutta ja yhdessäoloa sekä se on rakastava tapa olla lapsesi tukena ensimmäisten kuukausien ja vuosien aikana kehityksen ja haasteiden ajan.

♥    Äidinmaito on loistava apu lapsesi vastustuskyvyn kehittymiseen.

Valmistaudu muutamiin haastaviin ja moniin upeisiin tunteihin imettäessä.

Ensi kerralla jaan vinkkejä, jotka edesauttavat  helppoa ja ongelmatonta imettämistä alusta lähtien. Sillä aikaa tutustu mahtaviin, tyylikkäisiin ja mukaviin imetysvaatteisiin, joista saattaa tulla sinun tärkeimpiä ja rakkaimpia asioita tänä tulevana aikana.

Tässä on ihana, pehmeä mekko, jossa on tilaa raskausvatsallesi, eikä se purista vatsaasi synnytyksen jälkeenkään. Se on kuitenkin tyylikäs ja saatavilla useissa väreissä. Syksyn tullessa voit käyttää sitä villatakin kanssa.

Musta väljä imetysmekko vetoketjulla

Musta väljä imetysmekko vetoketjulla

Toinen loistava valinta on tämä urbaani mekko

Vaaleansininen imetysmekko korkealla kauluksella ja pitkillä hihoilla

Vaaleansininen imetysmekko korkealla kauluksella ja pitkillä hihoilla

, johon mahtuu raskausvatsa ja mekossa voi myös imettää.

Sininen bambuinen imetystoppi sisäänrakennetulla liiviosalla

Sininen bambuinen imetystoppi sisäänrakennetulla liiviosalla

Yksi tuotteista, joka sinulla täytyy olla on raskauden aikana ja jälkeen käytettävä käytännöllinen, kemikaaliton ja erittäin pehmeä alusvaate, kuten nämä liivit

Ja tottakai on fiksua pitää vaatekaapissa myös perusvaatteita. Rakastamme tätä pitkähihaista imetyspaitaa, joka on 100% villaa. Niin mukava ja täydellinen käytettäväksi kotona, töissä tai kävelyllä.

Vaaleansininen imetyspaita puuvillasta ja viskoosista

Vaaleansininen imetyspaita puuvillasta ja viskoosista

Article Categories: Äitiysvaatteet · Imetys · Uncategorised
Article Tags: ·
Go Back
  • Behind Milker’s blog

    Moi! Olen Adelaide ja kirjoitan Milkerin blogia. Blogissani voit lukea tekstejä imetyksestä, vauvoista, perheistä ja monista muista aiheista! Olen naimisissa oleva kolmen ihanan lapsen äiti. Vastaan Milker tuotteiden suunnittelusta, tuottamisesta ja asiakaspalvelusta.

  • Latest posts

  • Follow us on Instagram

    No images found!
    Try some other hashtag or username

Liity jäseneksi kuullaksesi ensimmäisenä erityistarjouksista

Palkitsemme sinut kymmenellä parhaalla vinkillä imettäville äideille.