No images found!
Try some other hashtag or username

Apua! Lapseni haluaa imeä KOKO AJAN!!

… ja minusta tuntuu ettei kärsivällisyyteni ja energiani enää riitä.

Tällaisessa tilanteessa muistutan itseäni, että vauvan halut ovat myös vauvan tarpeita. Vauvani ei ikinä pyydä rintaa (tai mitään muutakaan), koska vauva olisi tai haluaisi olla hemmoteltu. Kyseessä on oikeasti tarve! Usein kyseessä ei ole edes pelkkä ruoan tarve.

Nimittäin imettämisessä on kyse niin paljon muustakin!

Energian ja ravinnon lisäksi imettäminen antaa vauvalle pyyteetöntä rakkautta, lämpöä, turvallisuutta, kodin, lohtua, rauhaa, luottamusta ja seuraa.

Eikö olekin kaunista? Vauvan elämässä monet asiat ovat uusia, pelottavia ja haastavia. Sinä, äiti, olet usein vauvan tärkein tuki ja turva vauvan elämässä. Vauva pitää kiinni sinusta niin kovasti, koska olet kaikki, mitä vauvallasi on! ♥️ Joten sen sijaan, että ärsyynnymme vauvoillemme, kohdataan heidän tarpeensa empatialla. Ollaan tukena lapsillemme, kun he tutustuvat maailmaan ja näytetään heille, että rakastamme ja pidämme huolta silloinkin, kun lapsemme ovat peloissaan , vihaisia tai eivät voi hyvin. Kannattaa hengittää syvään, rauhoittua ja vaalia äitiyttä – toimi niin kuin sinulle sopii parhaiten!

Minulle hyvä ratkaisu on (1)  kantaa lapseni kantoliinassa tai kantorepussa ja (2) käyttää imetysvaatteita.

Näin voin pitää lapsen lähellä kehoani, imettää hänet huomaamattomasti tarvittaessa, pitää kehoni lämpimänä ja voin tehdä lähes mitä vain.

Joten… soita ystävällesi, heitä päällesi mukava imetysneule, laita vauva kantoliinaan ja lähtekää rentouttavalle kävelylle luontoon. Jutelkaa, laulakaa, naurakaa, itkekää, halatkaa, juoskaa, tanssikaa, hengittäkää ja vietä aikaa vauvasi kanssa. Rakasta itseäsi ja rakasta vauvaasi.

*************

Tässä on yksi suosikkipaidoistani lämpimiä päiviä varten. Pehmeä, mukava ja silti niin kaunis leikkaus. Rakastan sitä pinkkinä, mutta se on valittavissa myös monissa muissa väreissä.

Imetystopit

Imetystopit

Chloé -imetysmekko on täydellinen viileinä päivinä, kun haluat pukeutua monipuolisesti ja mukavasti niin kotona kuin kaupungilla.

Harmaa imetysmekko vetoketjulla

Harmaa imetysmekko vetoketjulla

Laila – imetyspaitamme on ihanan mukava päällä – täydellinen loppukesäksi ja saatavilla useissa väreissä.

Imetyspaidat

Imetyspaidat

Jos haluat yhdistää äitiyden ja hieman siistimmät vaatteet, tutustu tähän söpöön paitaan:

Pinkki imetysneule napeilla

Pinkki imetysneule napeilla

This entry was posted in Imetys · Imetysvaatteet. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Behind Milker’s blog

    Moi! Olen Adelaide ja kirjoitan Milkerin blogia. Blogissani voit lukea tekstejä imetyksestä, vauvoista, perheistä ja monista muista aiheista! Olen naimisissa oleva kolmen ihanan lapsen äiti. Vastaan Milker tuotteiden suunnittelusta, tuottamisesta ja asiakaspalvelusta.

  • Latest posts

  • Follow us on Instagram

    No images found!
    Try some other hashtag or username

Liity jäseneksi kuullaksesi ensimmäisenä erityistarjouksista

Palkitsemme sinut kymmenellä parhaalla vinkillä imettäville äideille.